Flere oppdrag betyr flere ansatte!

Det har vært god utvikling i ordreboka vår, og for å håndtere den økende virksomheten samt legge til rette for nye oppdrag styrker vi laget med enda to stillinger.

Ingebjørg Svendsen Beitnes har startet i stillingen som controller i Tinfos. Hun har en bachelorgrad i markedsføring og økonomi, med spesialisering i prosjektledelse. Hun kommer fra stillingen som bedriftsrådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge.

I Tinfos skal hun arbeide med finansmodellering og simulerings­verktøy, lønnsomhetsanalyser og etterkalkyler for vannkraft­prosjekter, bistå med finansiell risikoevaluering og øvrige oppgaver, spesielt knyttet til utenlandssatsingen. Hun vil også bistå med økonomioppfølging og rådgivning på tvers av forretningsområdene, og vil jobbe tett sammen med både økonomiavdelingen og prosjektledere.

Royer Hartviksen har kommet inn i nyopprettet stilling som sjef prosjektutvikling. Royer er utdannet maskiningeniør, og har de siste 12 årene jobbet i Minox Technology. I Tinfos vil Royer lede prosjektutviklingsavdelingen og ha ansvar for å skaffe nye utbyggingsprosjekter til Tinfos, og har allerede rukket å være på befaringer så her blir det full fart fra dag én!

Royer er opprinnelig fra Harstad, men bor nå i Notodden.

Begge hadde første arbeidsdag hos oss 1. oktober, og vi er svært fornøyd med å ha fått enda to flinke folk hos oss!