Bærekraftig drift

Bærekraftig drift av et vannkraftverk krever gode tekniske og administrative rutiner. Vi tilbyr kraftverkseier fordelaktige drift- og vedlikeholdsavtaler av kraftverk gjennom vårt heleide datterselskap Tinfos PowerTech.

Tinfos PowerTech

Tinfos PowerTech

Tinfos PowerTech AS tilbyr skreddersydde drifts- og vedlikeholdsløsninger for småkraftverk som alltid er tilpasset kraftverkseiers behov. Sammen med deg som kraftverkseier bygger vi et drifts- og overvåkningsprogram bestående av enkeltelementer fra vårt omfattende tjenestespekter. Uansett tjenesteomfang er vårt mål å kunne tilby sikre og effektive driftsløsninger som bidrar til å gjøre vannkraft lønnsomt for våre kunder.

Drift

Service og vedlikehold

For kraftverkseiere som har drifts- og vedlikeholdsavtale med Tinfos PowerTech gjennomfører vi periodisk tilsyn og regulært vedlikehold etter systematiske planer av hvert element i kraftverket.

Du får tilsendt tilstandsrapport med prioriterte anbefalinger etter hvert tilsyn, og vurderer selv hvilke service- eller reparasjonsaktiviteter som skal iverksettes.

Overvåkning

Drifts- og overvåkningstjenester

Driftstilstand og alarmer på kraftverket ditt kan overvåkes 24 timer i døgnet av Tinfos PowerTech.

Vi kommuniserer direkte med kontrollanlegget i kraftverket, og kan reagere raskt på kritiske alarmer og systemfeil. Det sikrer best mulig oppetid og produksjon.

Ved anleggsstans kan vi mobilisere våre erfarne driftsoperatører fra egen driftsorganisasjon, eller samarbeidspartnere for nødvendige aksjoner og reparasjoner.

Administrativ drift

Administrativ drift

Vi tar oss av komplett regnskapsførsel og alt det administrative i henhold til ditt selskaps vedtekter, holder oversikt og etterlever krav og forordninger i lovverket.

Vi håndterer dialogen med eiere, styre, tredjepart og offentlige myndigheter.

Tre enkle skritt til driftsavtale

1
Gratis gjennomgang
Vi besøker kraftverket ditt og kartlegger utstyr og teknisk dokumentasjon. Dette er kostnadsfritt for deg som kraftverkseier.
2
Kartlegge behov
Vi bygger et skreddersydd drifts- og vedlikeholdsprogram. Her kan du velge elementer fra vårt omfattende tjenestespekter.
3
Uforpliktende tilbud
Vi sender et uforpliktende tilbud på drifts- og vedlikeholdsavtale. Dette kan du vurdere opp mot eksisterende driftsløsninger for kraftverket.
Forsikringer

Finansiering og forsikring

Vi har trygge bankforbindelser og kan bistå kraftverkseiere med fremskaffelse av tilbud for finansiering av utbyggingsprosjekter og med refinansiering av lån. Vi tilbyr også rådgivning dersom du skal kjøpe eller selge kraftverk.

Du kan spare penger med en drifts- og vedlikeholdsavtale med Tinfos PowerTech. Det gir deg dokumentasjon på et jevnlig tilsyn og vedlikehold av kraftverket, og grunnlaget bruker vi til å skaffe tilbud på gunstige forsikringsordninger.

Ta kontakt for mer informasjon om hvilke tjenester vi tilbyr knyttet til teknisk og administrativ drift.

Tinfos er en verdifull samarbeidspartner for oss

Sveinung Rekaa, eier kraftverk

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Steinar
Steinar Heggeli
Daglig Leder – Tinfos PowerTech