Overvåkning

Om oss

Vi er et av Norges eldste kraft- og industriselskap og totalleverandør av produkter og tjenester relatert til bærekraftig utvikling, bygging, salg og drift av kraftverk i inn- og utland.

Tinfos medarbeidere

Med blikk mot fremtiden

Vår historie strekker seg tilbake til etableringen av kraftkrevende industri og kraftproduksjon i Norge på slutten av 1800-tallet. I dag er vi et teknologiselskap med fart som med utgangspunkt i vår erfaring og vår etablerte posisjon, skaper ny, fornybar kraftproduksjon for små- og mellomstore kraftverk i Norge, Indonesia og på Balkan.

Vi jobber hver dag med å hjelpe våre kunder til å få et bærekraftig småkraftverk som er økonomisk lønnsomt, og ivaretar verdier for mennesker, lokalsamfunn, natur og miljø.

Lokaler

Tinfos i verdensarven

Våre kraftverk på Notodden og vårt hovedkontor ligger sentralt ved Tinnelva i Notodden, i Tinfos kulturmiljø.

Dette er et fredet område med tre generasjoner vannkraftverk som gir et kulturhistorisk bilde av den vannkraftbaserte industrietableringen og samfunnsutviklingen i Norge på slutten av 1800- og tidlig 1900-tallet.

Helt siden Tinfos ble etablert i 1894 har vi holdt til i området – og satt vårt preg på det. Nå kombineres moderne virksomhet og livsstil med kultur og tradisjon. Området er en viktig del av UNESCOs verdensarv Rjukan–Notodden.

2020
Årsrapport
2019
Årsrapport
Tinfos vinter

Her finner du oss

Hovedkontor med administrasjon, prosjektavdeling og driftsorganisasjon ligger ved våre kraftverk Tinfos I og II på Notodden i Telemark.

Vi har prosjektkontor i Rosendal i Kvinnherad kommune på Vestlandet, kontor på Furuvik i Lysaker utenfor Oslo og en egen avdeling med ansatte i Jakarta, Indonesia.

 

Leie av lokaler

Lei lokale sentralt beliggende ved Tinnelva i Notodden. Det er gangavstand til sentrum, og gode parkeringsmuligheter med ladestasjoner for elbiler.

På Tinfos-området er det bedrifter bestående av blant annet arkitekter og byggkonsulenter. Her er også Tinfos-ansatte, hovedsakelig fagfolk innen el-energi, økonomi og prosjektledelse. Et godt faglig miljø har en positiv effekt for alle som leier lokaler her. Du får praktiske og tidsmessig riktige lokaler, tilpasset den enkelte bedrifts behov.

For befaring og tilbud, ta kontakt med Christian Natadal i PK Eiendom som forvalter eiendommene våre på tlf. 908 48 768 eller e-post cn@pk-eiendom.no.