Nytt ambisiøst klimamål i Indonesia

8. desember deltok Tinfos AS på Indonesia-Nordic Energy Investment Day i Jakarta. Det indonesiske energi- og mineralressursdepartementet sammen med nettselskap PLN presenterte sin plan om å være karbonnøytrale innen 2060. Det er rundt 29 milliarder USD per år eller 1,1 billioner USD frem til 2060 som vil bli investert for å møte overgangsmålet!

– Det er enorme investeringsmuligheter her i landet og Tinfos AS ønsker veldig gjerne å være en del av det grønne skiftet som Indonesia må håndtere innen 2060, forteller Fred Kanton, direktør utland i Tinfos.

Han holdt innlegg hvor han pekte på mange hindringer som må overvinnes for å realisere dette målet, samt at vi er klare til å hjelpe Indonesia med vår kompetanse og kunnskap med finansiering, utvikling, bygging, drift og vedlikehold av småskala vannkraftvirksomhet.

Vårt team i Indonesia er klare for utfordringen som ligger foran oss!