fbpx

Unike bedriftslokaler og et godt fagmiljø

I historiske omgivelser på Tinfos-området finner du bedrifter i et godt faglig miljø, bestående av blant annet arkitekter, byggkonsulenter, kunstnerisk arbeid og museal virksomhet.

På Tinfos-området finner du også omkring 25 Tinfos-ansatte. Dette er hovedsakelig fagfolk innen elenergi, økonomi og prosjektledelse. I dag er Tinfos et rent kraftselskap, og besitter ekspertise om kraftverk – spesielt utvikling, bygging og drift av småkraftverk.

– Vi tror at et godt faglig miljø gir synergier på tvers av virksomhetene, og har en positiv effekt for alle som leier lokaler her, sier Øyvind Odden, administrasjonssjef i Tinfos.

Ledige lokaler i unike omgivelser

Helt siden Tinfos ble etablert i 1894 har bedriften holdt til i området – og satt sitt preg på det. På grunn av sin historie ble Tinfos-området miljøfredet i 2014. Her kombineres nå moderne virksomhet og livsstil med kultur og tradisjon.

– Den unike byggestilen, kombinert med sentral beliggenhet ved Tinnelva i Notodden, gir hele området et unikt særpreg.

God beliggenhet i et historisk miljø – kombinert med god service til de som holder til her – gjør området til et uslåelig arbeidssted, mener Øyvind.

Tinfos er opptatt av at de som leier lokaler av dem skal trives, og dette er en av årsakene til at de i dag bruker PK Eiendom som forvalter av sine eiendommer.

– PK Eiendom er en profesjonell eiendomsforvalter, og en god samarbeidspartner for oss når vi skal sikre at leietakerne våre er fornøyd og godt ivaretatt, mener Odden.

Tinfos har for tiden noen ledige lokaler til leie, som kan tilpasses den enkelte bedrifts behov.

Trofaste leietakere som trives

– Vårt mål er å være fleksible og legge best mulig til rette for leietakerne. Vi har blant annet tilgang på et godt sammensatt team av håndverkere, og sikrer kontinuerlig oppfølging og kontroll av bygningene, forteller Christian Natadal, teknisk forvalter i PK Eiendom.

I dag er det cirka 10 virksomheter som er leietakere på Tinfos, i tillegg til at Tinfos sin egen virksomhet holde til her. Leietakerne får praktiske, presentable og tidsmessig riktige lokaler, som er tilpasset den enkelte bedrifts behov.

Dagens leietakere har uten unntak
benyttet seg av lokalene til Tinfos i flere år.

Noen av virksomhetene har vokst seg større, og har tatt i bruk nye eller supplerende lokaler i samme område.

– Det er viktig for oss å være serviceinnstilt og fleksible overfor våre leietakere. Hver enkelt leietaker er viktig for oss, og vår ambisjon er at alle skal bli godt ivaretatt, sier Odden.

Øyvind nevner at det faglige miljøet på Tinfos kan være attraktivt blant annet for bedrifter i byggebransjen.

– I dag finner du blant annet arkitekter, byggkonsulenter, prosjektledere og takseringsvirksomhet her på Tinfos-området. Vi ser at dette medfører faglig dialog og godt samarbeid. Det vil naturligvis bli enda mer synergi om flere lokaliserer seg her, sier Øyvind.

Kafe, idrettspark og kortreist elbillading

Er du nå usikker på om Tinfos-området kan være stedet for deg og din virksomhet? Da er det er på sin plass å nevne at området byr på gangavstand til Notodden sentrum, og gode parkeringsmuligheter. Tinfos inngår også i Rjukan – Notodden verdensarv, og kafeen i tilknytning til Verdensarvsenteret er åpen hver dag og kjent for sin gode lunsjservering.

– I tillegg til dette får du en unik beliggenhet i et parkmessig område ved elven. I Tinnelva kan du fiske laks og ørret på Tinfos sin grunn. Her har vi Idrettsparken med stadion, sandvolleyballbaner, og svømmehallen Tinfos Bad som nærmeste nabo, utdyper Øyvind.

Nytt av året er ladestasjoner for elbiler, sentralt plassert på området. Her leveres kortreist, grønn energi – selvfølgelig produsert av Tinfos, med vannkraft fra Tinnfossen.

Go top