Stilling ledig

TINFOS er et av Norges eldste kraftselskap.
Tinfoskonsernet produserer årlig ca 250 GWh elektrisk kraft. Selskapet bygger og drifter kraftverk i Norge og i utlandet. Selskapet har som mål å bli en betydelig aktør i markedet for salg av tjenester i kraftbransjen.

Gjennom selskapet Tinfos Vannkraftservice AS (TVKS) som ble etablert i 2017, utvikler vi nå et nytt forretningsområde i TINFOS. Forretningsområdet er basert på den kompetanse vi innehar i selskapet. Det tilbys komplette administrative, kommersielle og tekniske driftstjenester. Våre kunder er kraftselskaper, prosjekter, leverandører, kraftverkseiere og andre aktører i kraftbransjen i Norge og internasjonalt.

Etter en god utvikling med økt oppdragsmengde vil vi nå styrke staben. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med personer med relevant erfaring og fagkunnskap, og som har ambisjoner om å bidra til en spennende utvikling. De vi ansetter vil ha stor innvirkning på utviklingen og på egen jobbsituasjon.

FAGARBEIDERE SERVICEOPPDRAG,
DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Tinfos satser på salg av tekniske tjenester i kraftbransjen. Vi søker derfor etter dyktige og serviceinnstilte personer for å styrke vår gjennomføringsevne i første omgang mot norske kunder, men dette kan på sikt også utvides til utenlandsoppdrag. Det må påregnes stor grad av reisevirksomhet i forbindelse med gjennomføring av oppdragene.

Tinfos har lang erfaring fra bygging, drift og vedlikehold av kraftverk i Norge, og har i tillegg bygget kraftverk i Indonesia. Våre medarbeidere inngår i en organisasjon med høy teknisk kompetanse og høyt aktivitetsnivå.

Primæroppgavene vil være å utføre tekniske tilstandsvurderinger, service- og vedlikeholdsarbeid, oppgraderinger og nye installasjoner i kraftverk.

Aktivitet i regi av Tinfos skjer med særlig fokus på HMS, fremdrift, kvalitet og økonomisk resultat.

 

Egenskaper, kvalifikasjoner, erfaring og praksis:

  • Selvstendig og løsningsorientert
  • God teknisk forståelse
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
  • Teknisk utdanning
  • Relevant erfaring, fortrinnsvis innen vannkraft og teknisk service.
  • Relevante elektro-fagbrev er en fordel

For begge stillingene forventes god kunnskap i bruk av dataverktøy som MS Office.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Muligheter for personlig og faglig utvikling innen et satsningsområde i en engasjert og offensiv bedrift
  • Et godt og uformelt arbeidsmiljø
  • Gode personalordninger

 

Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til:
Tinfos AS v/ Asgeir Drugli, tlf: 450 21 003
Se også våre nettsider: www.tinfos.no / www.tvks.no
Søknad med CV sendes pr e-post til: post@tinfos.no innen 09.08.2019.

Til toppen