fbpx

I hjertet av Verdensarven

Vi har ledige lokaler i en godt etablert næringspark med flere etablerte aktører.

Unike bedriftslokaler og et godt fagmiljø

I historiske omgivelser på Tinfos-området finner du bedrifter i et godt faglig miljø, bestående av blant annet arkitekter, byggkonsulenter, kunstnerisk arbeid og museal virksomhet.

På Tinfos-området finner du også omkring 25 Tinfos-ansatte. Dette er hovedsakelig fagfolk innen elenergi, økonomi og prosjektledelse. I dag er Tinfos et rent kraftselskap, og besitter ekspertise om kraftverk – spesielt utvikling, bygging og drift av småkraftverk, i Norge og utlandet.

– Vi tror at et godt faglig miljø gir synergier på tvers av virksomhetene, og har en positiv effekt for alle som leier lokaler her, sier Øyvind Odden, administrasjonssjef i Tinfos.

Vokste seg ut av de gamle lokalene

− I jakten på nye lokaler kom Tinfos oss i møte med et tilbud vi rett og slett ikke kunne si nei til. I tillegg er det jo fantastisk å holde til på et område med en spennende bygningsmasse preget av lange industrielle tradisjoner, forteller daglig leder Roger Heimdal i arkitektkontoret Søndergaard Rickfelt AS.

Med en historie som strekker seg tilbake til 1946 har Søndergaard Rickfelt lange tradisjoner på Notodden. Tidligere bestod bedriften kun av arkitekter, mens i dag har de blitt et fullverdig arkitektkontor bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekt og arealplanleggere.

Trofaste leietakere som trives

I dag er det cirka 10 virksomheter som er leietakere på Tinfos, i tillegg til at Tinfos sin egen virksomhet holder til her. Leietakerne får praktiske, presentable og tidsmessig riktige lokaler, som er tilpasset den enkelte bedrifts behov.

Øyvind nevner at det faglige miljøet på Tinfos kan være ekstra attraktivt å bli en del av for bedrifter i byggebransjen.

– I dag finner du blant annet arkitekter, byggkonsulenter, prosjektledere og takseringsvirksomhet her på Tinfos-området. Vi ser at dette medfører faglig dialog og godt samarbeid. Det vil naturligvis bli enda mer synergi om flere lokaliserer seg her, sier Øyvind.

Sentralt og moderne «midt i verdensarven»

Helene Brekke og Joar Lofthus, fra henholdsvis NIA og IL Takst, har begge leid lokaler på Tinfos i flere år. De fremhever begge som positivt at området er sentralt, og at lokalene deres befinner seg «midt i verdensarven».

– Vi har et langt og godt leieforhold til Tinfos. Jeg opplever at det er god kommunikasjon, og rask respons på våre ønsker, sier Helene Brekke, avdelingsleder for Telemarksgalleriet og Lysbuen ved Norsk Industriarbeidermuseum (NIA).

Go top